Verzenden & Bezorgen

Verzendkosten:

We versturen je bestelling als pakket via PostNL. De kosten hiervoor zijn € 6,61 inclusief BTW. Bij een bestelwaarde vanaf € 50,- zijn de verzendkosten voor een standaard levering binnen Nederland gratis. Voor de verzendkosten naar andere landen binnen de EU kunnen wij afwijkende verzendkosten, zie onderstaande tabel voor de actuele verzendkosten.

 

Land  Soort levering  Prijs  Gratis bezorgen vanaf 
Nederland  Standaard levering  €6,61 €50
Belgie  Standaard levering  €9,69 €60
Duitsland  Standaard levering  €8,76 €60

 

Levertijden:

De levertijden van onze producten liggen tussen de 1-2 werkdagen. Op de meeste producten geldt: Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd. Na verzending van jouw bestelling ontvang je een e-mail met een track & trace code, hiermee is het mogelijk om de bestelling online te volgen. Helaas hebben niet alle producten dezelfde levertijd. Wij streven er naar om jouw bestelling als één geheel te leveren, dit is beter voor het milieu en zorgt voor minder uitstoot. Zodra jouw bestelling compleet is, sturen wij deze direct naar het door jouw opgegeven adres. Het kan hierdoor voorkomen dat de levertijden afwijken van de aangegeven indicatie. Bij afwijking van de levertijd nemen wij altijd contact met jou op.

 

Bezorgen

Al onze pakketten worden via PostNL bij jouw thuis bezorgd. Heb je liever dat je bestelling om wat voor reden dan ook door een andere vervoerder bezorgd wordt? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en wij zullen de mogelijkheden met jou gaan bespreken!

Op alle producten die wij in voorraad hebben geldt dat wanneer je voor 12:00 uur besteld, je bestelling dezelfde dag nog wordt overgedragen aan PostNL. Dit betekent dat je jouw pakket in 98% van de gevallen al de volgende werkdag in huis hebt!

 

Vragen en/of opmerkingen:

Mocht je verder nog vragen hebben, of heb je op/aanmerkingen over de afhandeling van je bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via onze contactpagina of via de gegevens onderaan deze website.

louke koopman

Eigenaar en directeur

Lorenzo Bosma

Logistiek proffessional

Sam Matser

Online marketeer