Ja


  • Voor 12:00 besteld is morgen in huis. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden.    Gebruik nu de kortingscode "GAEVE20!" voor 20% korting op het gehele assortiment.

Winkelmand

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij het afronden van je bestelling kun je bij GAEVE op verschillende manieren veilig betalen. De meest voorkomende betalingsmogelijkheid in Nederland is iDEAL. Bij iDEAL kun je veilig betalen met alle Nederlandse banken. Voor onze Belgische klanten kun je ook betalen met Bancontact. Bancontact is de meest voorkomende betalingsmogelijkheid in België. En voor onze Duitse klanten is het mogelijk om met GiroPay te betalen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je bestelling te betalen met Creditcard. Wij accepteren VISA, Mastercard, AmericanExpress & Maestro.

Is jullie website veilig?

Onze website maakt gebruik van een HTTPS beveiliging. Deze verbinding zorgt voor een veilige uitwisseling van gegevens. Onze website is dus geheel veilig.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Dit is afhankelijk van je bank, maar meestal wordt je betaling binnen enkele seconden/minuten verwerkt.. Betalingen uit het buitenland duren gemiddeld iets langer.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit een bestelling retour te sturen?

Dit hebben wij beschreven op onze retourpagina, welke je hier kunt vinden.

Ik heb een betaling gedaan. Hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra de betaling is verwerkt. Je kunt ook altijd zelf bij ons informeren via de Klantenservice.